Inloggen

Registeren bij SKY

Welkom!

 

Namens SKY Casting & Agency heten Henry Scheer en Karin Stapper je van harte welkom! Wat ontzettend leuk dat jij je bij ons wilt inschrijven. Voordat je straks jouw profiel gaat aanmaken hebben we vooraf alvast wat informatie voor je. We willen je vragen om deze informatie goed door te lezen. Heb je vragen hierover? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

 

Gratis inschrijven

 

De inschrijving bij SKY is helemaal gratis! Hieronder kun je het registratieformulier invullen. We raden je echt aan om even rustig de tijd te nemen om je inschrijving te voltooien. Als je jouw profiel onvolledig invult, dan hebben we niet genoeg gegevens om te laten zien aan potentiële cliënten. Wees dus zo volledig mogelijk bij het invullen van jouw uiterlijke kenmerken. Naast dat je al je gegevens kunt invullen biedt SKY je de mogelijkheid om gratis negen foto’s te uploaden, naast je profielfoto. Zo kunnen cliënten meteen zien hoe jij eruit ziet en is je inschrijving voltooid.

Heb je niet voldoende foto’s maar wil je wel graag mooie foto’s van jezelf? Het is mogelijk om een fotoshoot bij SKY Casting & Agency te boeken. Karin Stapper is de fotograaf van SKY Casting & Agency. Kijk hier voor onze uitgebreide prijslijst en de mogelijkheden voor wat betreft een fotoshoot!

 

Meer van jezelf laten zien

 

Als je meer van jezelf wilt laten zien dan raden we je aan om een kennismakingsgesprek met Henry of Karin te boeken. In dat gesprek bekijken we samen jouw profiel en we geven tips en trucs over hoe jij je profiel kunt aanvullen met bijvoorbeeld een foto’s van een fotoshoot of een filmpje.

 

Wie kan mij zien?

 

Jouw profiel is alleen zichtbaar voor cliënten die persoonlijk inloggegevens hebben aangevraagd bij SKY. Cliënten hebben alleen toegang tot foto’s en de uiterlijke kenmerken. De adres- en contactgegevens zijn alleen zichtbaar voor Karin Stapper en Henry Scheer.

 

Aan de slag!

 

De start van jouw carrière begint hier bij SKY. Wacht daarom niet langer en begin met het invullen van jouw profiel. Mocht je vragen hebben: aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Your display name will appear here.
Password must be at least 7 characters long. To make it stronger, use upper and lower case letters, numbers and symbols.
Uw wachtwoord opnieuw
Strength Indicator
Profielinformatie
Extra informatie
Selecteer 1 of meerdere talenten waarover je beschikt.
Je kunt hier iets meer over jezelf vertellen. Wat voor werk doe, wat zijn je hobbys, wat zijn je interesses, etc.
Kun je jongleren, spreek je een vreemde taal of beschik je over een andere speciale vaardigheid? Laat het hier weten.
Social Media
Persoonlijke kenmerken
Bijzondere kenmerken
Zichtbaar of niet? Hoe groot, waar en hoe ziet het eruit?
Ik accepteer de algemene voorwaarden.

Nadat je je hebt geregistreerd ontvang je een e-mail met het verzoek om je e-mailadres te verifiëren. Zodra je dat gedaan hebt kun je je inloggen en kun verdergaan met het opbouwen van je profiel. Een belangrijke stap is het uploaden van een representatieve profielfoto van jezelf. Dit is de foto die straks als eerste wordt getoond aan de mensen die op zoek zijn naar talent!